Bg   En   De   Fr   Ru
YOUR LABEL PARNTER
28 07 2021
 
Начало За нас
 
 
 
 
Вход за клиенти
       
     
  За нас

         

          Човек е това, което го правят постъпките му. Неговите действия, светоглед и верую, начинът му на мислене. Същото се отнася и за фирма Ротопринт. За това ние имаме създадени правила, които следваме неотменно. Политика, която засяга  взаимоотношенията ни с клиенти, доставчици и служители. Политика, която определя ясно мястото ни на пазара. Ние вярваме, че нашата политика, определя каква фирма сме, и се стараем да я спазваме безусловно.

 
         "Първото правило на бизнеса е да постъпваш с другия така, както той би искал да постъпи с тебе.“ — Чарлз Дикенс
 
          "Не правя сделки с хора на които нямам доверие. " - Уорън Бъфет

 
          Ротопринт е честна, законосъобразна фирма, която държи на доброто си име. Ние винаги  сме благодарни на тези, които са ни сторили добро. Грижим се за добре работещите си служители. Отнасяме се с уважение и респект към своите конкуренти, били те малки или големи. Сътрудничим си с всички етични колеги и конкуренти за един по-добър пазар. Ние сме етични както към своите клиенти, така и към доставчиците си. Готови сме да помогнем на своите конкуренти и очакваме същото от тях. И не на последно мяста Ротопринт уважава статуквото на посредниците.

           "Приятелство, основано на бизнес е по-добро от бизнес, основан на приятелство.“- Джон Д. Рокфелер

 
          За нас няма малки, средни или големи клиенти. Ние се борим за добрите си клиенти, правим компромиси за тях, в приемливи рамки . Нашето желание е  да бъдем равностойни партньори с коректни и етични взаимоотношения.


          "Цената е това, което плащаш; стойността е това, което получаваш." - Уорън Бъфет


          Безкомпромисност в мерките за безопасност, качеството на нашата продукция, и използваните материали и консумативи не дават най-ниските цени на пазара, но смеем да твърдим, че сме намерили златната среда цена-качество. За нас е недопустимо да използваме консумативи с по-ниско качество за постигане на по-голяма печалба. Но също така вярваме в навременно и честно заплащане на свършената работа.  Стремежът ни е продуктите на печатница РОТОПРИНТ ООД  да повишават имиджа и да опазват доброто име на клиента.