Bg   En   De   Fr   Ru
YOUR LABEL PARNTER
28 07 2021
 
Начало Кратък речник
 
 
 
 
Вход за клиенти
       
     
  Кратък речник

                    • Оферта
          Всеки един етикет е строго индивидуален като комбинация от брой цветове, начин на печат, материали, срокове за изработка на инструменти и довършителни обработки.
Ето защо и офертите са индивидуални  за всеки един клиент в зависимост от неговите изисквания.
 
                    • Мострени етикети
          Фирма Ротопринт отпечатва етикети по заявка на клиент с конкретни тиражи, поради което не разполагаме с  каталог, който включва всички отпечатани от нас етикети. Бихме могли да Ви изпратим като мостри отпечатвани от нас етикети за наши клиенти.
 
                    • От какво се определя цената на етикетите?
          На първо място  при определяне на цената на отпечатваните от нас етикети е тиражът. Колкото по – голямо количество етикети поръчвате, толкова по – ниска е цената. Времето за настройване на всеки вид етикет и вложените в настройката материали не се влияят от големината на поръчаният тираж етикети. Тези настройки са еднакви както за малките, така и за големите тиражи.Броят цветове които ще се отпечатват също има значение. Избраният от Вас брой цветове изисква изработването на същият брой   полимерни клишета или плаки. Голямо влияние има и формата на етикета по която ще трябва да се поръчват инструменти, както и това дали ще се използва топъл печат.   И не на последно място е видът материал на който ще се печата етикетът. Етикетите, при които се използват ефектни хартии или специални материали се оскъпяват  значително от това.
 
                    • Ре тираж
          При повтаряемост на поръчката не заплащате повторно клишета и щанци, а само разходите за използваните  материали и труд.
 
                    • В какъв вид трябва да са изпратените файловете с дизайни?
          Трябва да ни изпратите окончателните работни файлове, придружени евентуално с цветни мостри. При възникнали неточности ние ще Ви информираме.
 
                    • Поръчка
          Моля, изпратете ни официална поръчка по факс или e-mail.Дизайнът на поръчаните от Вас етикети можете да ни изпратите на print@rotoprint-bg.com. След потвърждаване на дизайна от Ваша страна, ние ще  потвърдим и предвижим поръчката Ви за печат.
 
                    • Какви са сроковете за потвърждаване и отпечатване      
          Както споменахме и по-рано, сроковете, за които ние бихме могли да отпечатаме Вашите етикети зависят от много фактори свързани с дизайна и визията на етикета, които са строго индивидуални. Също така един етикет който се печата за първи път изисква значително повече време за изработка, отколкото етикет, който се отпечатва повторно без никакви промени и вече е отработен.
         Можете да очаквате потвърждение на поръчката си в срок до два работни дни от датата на подаване на поръчката. При необходимост можем да Ви отговорим още в същият ден, в който поръчката е регистрирана при нас.
         Сроковете за изпълнение започват да текат от момента на окончателно уточнение на дизайна, предоставяне на цветна мостра, подписване на договор. В случай, че проектът изисква специални материали, които не се продават в България, сроковете на изпълнение могат да бъдат  удължени.
 
                    • Доставка
          При желание от страна на клиента, Ротопринт може да достави  етикетите на посочен от Вас адрес или да организира транспортирането на етикетите по БДЖ, автобус, куриерска служба и т.н., като възникналите разходи, включително цената на транспорта се заплащат допълнително от клиента, ако няма допълнително споразумение.
 
                    • Качество
          За постигане на високо качество има много фактори – добра организация, много ноу хау, безкомпромисност при избора на материали, постоянна връзка с клиентите, оборудване и не на последно място използване на високи технологии. Именно такива са и отличията ни на Grand Prix Cyrel 2005 и International Grand Prix Cyrel 2006 организирани от              


Ротопринт ООД притежава сертификат за пълно съответствие с международния стандарт за качество ISO 9001:2000